Šolsko leto je ravno malo čez polovico za učence, medtem ko so se priprave za učitelje in ostale zaposlene na naslednje šolsko leto že začele. Ena od pomembnih nalog, na katero se je treba pripraviti, je tudi izdelava šolskega urnika. Z našo aplikacijo iUrnik bo urnik za celo šolo sestavljen hitro in učinkovito. Čas, ki ga boste prihranili, pa boste lahko porabili za bolj pomembne stvari.

iUrnik

Zakaj avtomatizacija urnika?

Avtomatizacija zagotavlja optimalne rešitve z upoštevanjem omejitev, ki lahko povečajo produktivnost in kakovost izobraževanja.

Kaj storite vi?

Vi vnesete podatke v program in mu pustite, da sam postavi urnik. Podatki, ki jih boste morali vpisati, so naslednji: ure, dnevi, učilnice, učitelji, oddelki, učenci, predmetnik in dodatne zahteve.

iUrnik bo upošteval tudi najzahtevnejše pogoje:

  • Delitve razreda
  • Polovične ure
  • Izbirne predmete in neobvezne izbirne predmete
  • Vertikalno in horizontalno združevanje

Ni težav z izvozom urnika

Po končanem izračunu lahko urnik izvozite v eAsistent ali Lo.polis, kjer je nato objavljen in na voljo vsem udeležencem v učnem procesu preko aplikacije oz. spletne strani. Možen pa je izvoz urnika tudi v druge oblike tako da ga lahko objavite na oglasni deski ali v zbornici.

 

Zadovoljni uporabniki pravijo …

Prednost tega programa je, da vneseš vse “robne pogoje”, nakar program sestavi urnik v celoti. Težko je opisati vse možnosti urnika, ker jih je veliko, lahko pa ga “močno priporočam” in zagotovim, da boste s to programsko opremo zadovoljni.

Anton Krajnc

ravnatelj, Biotehniška šola Maribor

Pozitivno izkušnjo z iUrnikom imam že iz prejšnje službe. Je edini urnik, kjer lahko brez težav kombiniramo urnike učiteljev nižjega izobrazbenega standarda (45-minutne ure) z učitelji posebnega programa (60-minutne ure).

mag. Aleksander Vališer

ravnatelj, OŠ CVIU Velenje