Kontaktirajte nas

Naša pisarna

Finžgarjeva 1a
4248 Lesce
Slovenija

+386 40 529 914

info[at]algit.si

Vemo, da ljudje ne verjamejo, ko jim obljubimo avtomatski izračun šolskega urnika ali razporeda dela za zaposlene. Pišite nam in dogovorili se bomo za sestanek in testno predstavitev naših produktov na vaših podatkih. Tako boste lahko primerjali vaš trenutni razpored ali šolski urnik in rezultat pridobljen z našimi programi.

Pogosta vprašanja

Katera je najpomembnejša prednost programa iUrnik pred ostalimi programi za sestavljanje šolskih urnikov?

Največja prednost programa iUrnik je v tem, da urnika ne sestavljate ročno, ampak ga iUrnik s pomočjo umetne inteligence sestavi sam, potem ko smo vnesli vse za to potrebne podatke.

Zakaj se program iUrnik uvršča med programe z umetno inteligenco?

Če umetno inteligenco definiramo kot zmožnost reševanja širše palete problemov različnih težavnosti, potem iUrnik tej definiciji vsekakor ustreza. Naloga urničarja je, da postavi konzistentno listo lahko zelo različnih zahtev, naloga iUrnika pa, da najde tem zahtevam ustrezno sestavljen urnik.

Katere zahteve, omejitve in želje lahko upošteva umetna inteligenca programa iUrnik pri sestavljanju urnika?

Najosnovnejše zahteve, ki jih iUrnik upošteva so konsistentnost urnika. To pomeni, da se urnik lahko izvaja, torej, da učitelji, učiteljice, učenci, učenke in učilnice niso dvojno zasedeni ali da se učitelju ali učiteljici omogoči prosto uro za prehod iz ene lokacije na drugo, v kolikor uči na večih.

Omejitve, ki jih upošteva so najpogosteje odsotnost oziroma prisotnost učitelja ali učiteljice, kapaciteta učilnic, trajanje pouka oz. dnevna obremenitev učiteljev, učiteljic, oddelkov oz.  njihovih učencev in učenk.

Želje, ki urnik naredijo prijazen uporabnikom, so naprimer: število prostih ur učitelja, učiteljice in oddelka oz. posameznega učenca ali učenke, število prehodov med lokacijami, lahko tudi med učilnicami ali nadstropji na eni lokaciji, izbira med blok urami ali posamičnimi urami predmeta, prioriteta učilnic za posamezne predmete, če učitelj nima lastne učilnice.

Ali uporaba iUrnik-a zahteva znanje ročnega sestavljanja urnika?

Za delo z iUrnikom ne potrebujete znanja sestavljanja urnika, saj ta del  za vas opravi umetna inteligenca. Seveda pa nikakor ne škodi, če poznate problematiko sestavljanja urnika, saj na podlagi izkušenj lahko z iUrnikom dosegate še boljše rezultate.

Ali se sestavljen urnik lahko uvozi v druge programe, ki jih šole uporabljajo pri svoji organizaciji?

Seveda. Iz programa iUrnik se lahko sestavljen urnik uvaža v druge sisteme npr. eAsistent

Kako postanem uporabnik programa iUrnik?

Kontaktirajte nas za predstavitev, ki po do sedaj ustaljeni praksi obsega vnos vaših podatkov in izračun vašega urnika in v kolikor ste zadovoljni z rezultatom, podpišemo pogodbo o najemu programske opreme.

Kako deluje program WoShi?

Woshi z uporabo evolucijskega algoritma poišče naugodnejšo razporeditev vaših zapsolenih glede na vaše zahteve in upoštevanjem predhodnih podatkov (število ur in nadur delavcev).

Kakšna je cena programa WoShi?

Cena programa Woshi je odvisna od velikosti vašega podjetja oz. števila delavcev, ki jih želite razporejati. Več si lakho prebereta na sledeči povezavi.

Program Woshi najamete in plačujete mesečno uporabnino. Pogodbo lahko kadarkoli prekinete.

Ali lahko uvozim in izvozim podatke v/iz Woshi

Woshi omogoča nekatere uzove in izvoze iz vaših trenutnih programov (registracija delovnega časa, ipd.), ki jih uporabljate. Možna pa je tudi izdelava modulov za uvoz in izvoz po meri.

Kje se hranijo moji podatki

Vse vaše podatke varno hranimo na naših strežnikih (v kolikor sistema ne postavimo pri vas interno). Prav tako imamo omogočene varnostne kopije podatkov, tako da so vaši podatki vedno na varnem in na voljo.